12

GlaciusVanThom

The Mysterious

Nekem az ideális: emberek, démonok, orkok, törpök, nekrók, elfek, varázslók. A többi már csak hab lenne a tortán mint pl. elementálok, gyíkszerűek, vizí lények...
Támogatnám ha a következő részben benne lenne az összes alap faj, attól függetlenül, hogy pl a fele nem lenne benne a hadjáratokban!Nem kell mindig minden fajnak benne lenni a hadjáratokban, de attól a semlegesekkel is lehessen játszani! Engem az sem zavarna, ha ugyan úgy néznének ezek ki, mint az előző részben csak több legyen a választható faj...
Mert valljuk be sokkal többet játszunk generált pályákkal mint a hadjáratokkal.

Én a jól megszokott 7 lényt legalább 10re emelném, mert már annyi lény van hogy csak na :) A dupla fejlesztést is támogatnám! Várostrom után bizonyos épületeket újra kelljen építeni, ősellenségek 1 seregben nem nagyon férhetnének meg anélkül, hogy időnként egymást ne ütnék pl Angyal Ördög) Az is jó, hogy bizonyos lények mágiahasználók. De a sokféle lények miatt testvérvárakat is eltudnék képzelni! És még hosszan sorolhatnám veletek együtt.
Mi lenne, ha az erdőknek lennének ösvényeik, barlangoknak bejárataik amikhez ha odaérünk ott lenne a kard, hogy harcolnunk kell. Harc után megkapnánk a szokásos tp-t kis ásványi kincseket, pénzt, varázstárgyat... És a harc után az erdő,barlang másik oldalán lennénk.

Az új fajokra én vevő vagyok :) De én valami sima lovas népet is el tudnék képzelni, barbárokat, hegyi embereket...
Hősök:
A hősökre tessék megcsinálni ha már megharcol egy varázstárgyért akkor az látható is legyen rajta. Fajonként más élőlényeken utazzanak a hősök. Minden faj ne tanulhassa meg az összes mágiát. Inkább legyenek faj specifikus mágiák. Mert nem nagyon értem, hogy az Infernónak vagy a Nekróknak minek a fény mágia. Az elfeknek a sötét és még sorolhatnám. Az is jó lenne ha pl. egy alap Íjász hősből ne lehetne varázslót képezni, ha már megvan a hős előtörténete és alaptanultatása akkor az alapján lehessen a képzettségekbe belekóstolni. Nem azt mondom, hogy ne tudjon a harcos varázsolni, de azért egy vérbeli mágussal ne vegye fel a harcot mágiában.
Pályák:
A pályák szerintem élvezhetőbbek, ha minél több lénnyel harcolhatunk, ha több a kirabolható épület, Pandora szelencéjét is szívesen látnám újra, varázskút, szerencseforrás, morálemelő és mi egymás kis csodamicsodák :D
A semleges lényeket is díjaznám, ha megtámadhatnák a várainkat és hőseinket. Vannak, akik gyűjtögető életmódot folytatnak hónapokig minimum csatával. 2-3 hónap után a vár közelében maradt egységeket a gép egy sereggé gyúrná és simán betámadhatnák a várat vagy csak rámozdulnának a hősökre. Így csata is lenne és a lények is pusztulnának.
A várak:
A várakat tessék normális nézetbe megcsinálni, hogy legalább láthassuk mikor mit és hová építettünk. A lények számat 10-re emelném vagy maradna a hét toborozható lény, de akkor lennének testvérvárosok. Mivel Asha világa új és még felfedezetlen ezért a népek vándorolhatnak, letelepedhetnek máshol a fajok mutálódhatnak…
Pl a Haven ha 10 lény: Paraszt, Lándzsás, Íjász, Lovag, Könnyű lovas,Griff, Szerzetes, Bajnok, Paladin Angyal.
Ha testvérvárosos akkor pl: Paraszt, Lovag, Íjász, Griff, Barát, Bajnok, Angyal vagy Alabárdos, Buzogányos, Nyílpuskás, Sas, Könnyű Lovas, Pap, Paladin.
Inferno: Imp, Démon,Gog,Cerberus,Succubus,Rémparipa,Alakváltó,Efreet,Veremúr,Ördög
Testvérváros: Imp, Szarvas Démon, Pokol Kutya, Succubus Úrnő, Rémparipa,Efreet Ördög vagy, Kártevő, Démon, Gog, Cerberus, Tűzgyújtó, Veremúr, Sátán és még sorolhatnánk.
A várak ostrom után bizonyos épületeit újra meg kell venni, így nem halmozódik az arany és a nyersanyag. Örülnék, ha már végre a várvédőknek is lenne valami ostromgép szerű kilövő micsodájuk. A kovácsnál be lehessen szerezni a harci gépeket és mi egymást. A karaván is jöhet. Fajonkénti speckó épületek is maradjanak. Van, amikor elfogy a pénzünk nem tudunk mindenkit megvenni a várvédelméhez és ha elfoglalják a várat a lények az ellenségé lesznek na most már 1 lótúrót. Melyik egység hagyja veszni a várat és áll át jóképűen az ellenhez. Szóval ostromnál az összes lényt megkapod, mert egy ellentétes faj sem küzd együtt boldogan.
Hadvezetés:
Legyen bármennyire jó a hadvezérünk azért az ellentétes lényeket ne tudjuk 1 seregbe gyűjteni még ha gagyibb a morál akkor sem. Egy Angyal sem harcol kézen fogva a démonokkal vagy a Titán a Fekete Sárkánnyal és még sorolhatnánk. Ha mégis egy seregbe kerülnének az ellentétes fajok, akkor azok bizony csapják is egymást mindenféle bábjátékos, őrjöngés nélkül. Így kizárva a főemberes sereg és mi egymás.
Lények:
Amint már írtam 10-re vagy testvérvárosokat csinálnék. Fejlesztett változatot kihagynám, mivel úgy gondolom a csaták során nem csak a hős szokott tapasztalatot szerezni, hanem a harcosok is. Bizonyos csataszám után a lények képességeik nőnének. Jó azért a parasztot nem lehetne úgy kigyúrni, hogy meneküljenek előle a sárkányok :D A lehető legtöbb lényt belepakolnám pl: Naga, Pegazus, Meduza,Nimfa,Troll,Múmia,Lidérc,Ghoul,Farkas Lovas,Behemót,Vízbefúlt,Szúrbozót… Szóval kell csinálni valamit a várakkal, mert csak kimaradnak a kedvencek. Ja örülnék ha a csont, szellem sárkikat végre elfelejtenék. Minek, ha ott a kaszás meg a halál lovag.
Helyőrség sem lenne rossz illetve a semlegesek még a bányákat is elfoglalhatnák.Ja és a terepviszonyokra kitérve hazai pályán a saját hős közlekedjen már rendesen, mert tapasztaltam a mocsaras területen a Fortress-es hős ugyan úgy alig tudott menni mint az ellen.

Időjárást is beletenném a játékba.A hátszél kedvezne a távolságiknak az eső erősítené a víz és jég varázslatokat. Varázsolni lehetne akár ilyeneket is.

Sokan panaszkodnak, hogy kedvenc lényeik mindig kimaradnak a játékból. Ezt egy fajokra lebontott idéző mágiával simán lehetne orvosolni! Miért csak főnixeket meg elementálokat lehet idézni. Pl az elfek tudnának pegazust, erdei kentaurt... a nekrók fekete lovagot, múmiát az orkok trollt... és így tovább.
a treantból, entből, huorn őrből vagy hívjuk ahogyan akarjuk olyan jó távolsági lenne. Csak felkapna egy féltéglát a gyökereivel a földből és zúzna, várfalat is ostromolhatna.

Efreet:
http://fc04.deviantart.net/fs70/f/2010/096/1/1/Efreet_Warlord_by_JasonEngle.jpg
Siege Behemoth:
http://th03.deviantart.net/fs70/PRE/f/2014/308/9/1/siege_behemoth_by_jasonengle-d85904t.jpg
Bloodspeaker:
http://fc07.deviantart.net/fs6/i/2005/022/d/7/Bloodspeaker_by_JasonEngle.jpg
Spirit from the hell:
http://fc03.deviantart.net/fs71/f/2010/096/5/a/5af1140d06602f8203efb62fffefb3a1.jpg
Wolf Rider:
http://fc01.deviantart.net/fs70/i/2012/190/2/b/hobgoblin_wolf_rider_by_jubjubjedi-d56jgre.jpg
Rhino warrior:
http://fc02.deviantart.net/fs71/i/2010/323/c/2/rhino_warrior_by_rea_k-d336ibv.jpg
Mummy:
http://www.dandwiki.com/w/images/9/98/Mummy_by_unknown_cropped_resized.jpg


Level 12

27100 xp

Timeline

August 21, 2015 12:00:37 commented on Dungeon Townscreen

June 27, 2015 14:29:15 commented on Armies of the Silva, Part 2

June 27, 2015 14:23:30 commented on Armies of the Silva, Part 3

June 27, 2015 14:17:43 commented on Armies of the Silva, Part 2

June 23, 2015 19:40:43 commented on Armies of the Silva, Part 1

June 23, 2015 14:32:12 commented on Armies of the Silva, Part 1

June 22, 2015 20:29:10 commented on Armies of the Silva, Part 1

June 22, 2015 20:18:56 commented on Armies of the Silva, Part 1

April 23, 2015 20:07:37 commented on Skills: Destiny

April 15, 2015 14:07:45 commented on Stronghold Townscreen in Details

April 15, 2015 14:03:55 commented on Stronghold Townscreen in Details

April 15, 2015 13:59:55 commented on Stronghold Might Heroes

April 15, 2015 13:58:58 commented on The Master of Arms: Kente

April 15, 2015 13:56:24 commented on Stronghold Might Heroes

April 15, 2015 13:52:30 commented on Stronghold Screenshots

Display More

Achievements

Khan of the Tribes
Knight
Respected
Talkative
Units => up up down down left right left right b a

View achievement list

Vote

Vote for your favourite faction for the upcoming Beta!

You chose: Sylvan

Winner: Dungeon

Vote for the Vampire design!

You chose: The Vampire Knight

Winner: The Blood Monster

Vote for the Lich design!

You chose: The Undead Sorcerer

Winner: The Priest of Death

Dungeon Townscreen Vote

You chose: Faceless Memories

Winner: Faceless Memories

Collector's vote, Part 3

You chose: Soundtrack

Winner: Soundtrack

Collector's Edition Vote, Part 2

You chose: Deck of Tarot Cards

Winner: Deck of Tarot Cards

Sylvan Townscreen - Vote 2

You chose: Dance of a new dawn

Winner: Harmony in the moonlight

Vote for the Dungeon Line-Up! Part 2

You chose: Malassa's Thousand Faces

Winner: Malassa's Thousand Faces